Acceptarea termenilor si a conditiilor site-ului fumevapes.ro

Folosind site-ul fumevapes.ro („Serviciu” sau „Site” sau „Fume Vapes Trading srl” sau „fumevapes.ro.ro” ), sunteţi de acord să respectaţi termenii şi condiţiile, incluzând orice schimbări ulterioare. Daca nu sunteţi de acord cu aceşti Termeni și cu politicile noastre: Politica de ConfidențialitatePolitica de utilizare Cookie-uri, vă rugăm să nu folosiţi serviciile noastre.

Comunicare si confidenţialitate

Sunteţi de acord ca Fume Vapes Trading srl să vă trimită comunicate în legătură cu Serviciile noastre, prin email.

Limitarea răspunderii

În niciun caz Fume Vapes Trading srl nu va fi răspunzător pentru orice daună directă sau indirectă (inclusiv dar nu limitat la imposibilitatea de utilizare, pierderea de profit sau pierderea de date) legate sau nu de contract, capitaluri proprii sau altfel ce reies din folosirea sau imposibilitatea de a folosi acest site sau a materialelor din acest site sau rezultate din folosirea neautorizata a serviciilor sau de modificare a datelor.

Încetarea Serviciilor

Ne rezervăm dreptul de a încheia contractul în orice moment.

Condiţii

Putem să modificăm sau să terminăm serviciile oricând, pentru orice motiv, fără înştiinţare. Ne rezervăm dreptul de a modifica Termenii şi Condiţiile oricând fără înştiinţare. Va rugăm să revizuiţi regulat Termenii şi Condiţiile. Putem de asemenea să anulăm conturi şi conţinut ce conţine informaţii cu conţinut ilegal, ofensiv, ameninţător, obscen sau orice material ilegal. Vom şterge conţinutul care încalcă orice drept relatat în Termenii şi Condiţii. Preturile afisate pe acest site nu reprezinta obligatii contractuale.

Proprietate intelectuală

Fume Vapes Trading srl nu solicita niciun drept privind materialele pe care le trimiteti. Sunteţi de acord că Fume Vapes Trading srl deţine toate drepturile privind serviciul, incluzând fără a fi limitat la drepturile de proprietate intelectuală, şi că aceste drepturi sunt protejate de legile în vigoare din România si Uniunea Europeană. Sunteţi de acord că nu veţi copia, reproduce, modifica sau crea lucrari derivate din acest Serviciu (Fume Vapes Trading srl).

Politica de confidențialitate

Pentru mai multe detalii privind confidențialitate datelor, vă rugăm să consultați pagina: Politica de confidențialitate.

Informatii livrare

Cum se face livrarea?

Livrarea se poate face pe teritoriul Romaniei prin firma de curierat SUNDAY COURIER si costa 21ron indiferent de adresa, urmand ca in 2-5 zile lucratoare sa intrati in posesia comenzii.
Optiuni de plata?

Optiunile de plata pot fi:
– ramburs (numerar)
– card
– transfer bancar
Timp de livrare:

Comenzile produselor aflate pe stoc, plaste de luni pana vineri  (cu exceptia zilelor legale) vor fi predate curierului in urmatoare zi lucratoare.
Comenzile produselor ce nu se afla in stoc si sunt lucrate pe comanda vor fi procesate si predate curierului in maxim 2 zile lucratoare.

Returnări

Ai drept de retur timp de 10 zile calendaristice, incepand cu ziua in care ti-a fost livrata comanda.

Costul returului
Plata transportului la returul unui produs va fi suportata de catre client, specificand la curier (plata transportului la expeditor).

Produsele pe care le returnezi trebuie sa fie intr-o stare perfecta.

Nu se vor accepta pentru retur:
Produsele deteriorate de catre client, cu urme de purtare, sparte, zgariate;
In cazul in care comanda ta a fost insotita de produse cadou sau carduri cadou, este necesara si returnarea acestora.
In schimbul produselor returnate, poti alege sa primesti alte produse sau sa iti transferam contravaloarea acestora.
Iti vom returna banii in termen de 30 de zile din momentul in care produsele ajung la noi, in contul tau bancar, astfel:
• Daca ai platit online, cu cardul, returnarea banilor se va face in contul din care a fost efectuata plata.
• Daca ai platit ramburs, la curier, returnarea banilor se va face intr-un cont indicat de tine.

Termeni si conditii

TERMENI ȘI CONDIȚII

Utilizarea site-ului www.fumevapes.ro presupune ca sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos.

DREPTURI DE AUTOR ȘI UTILIZAREA INFORMAȚIILOR DE NATURĂ PERSONALĂ

Conținutul site-ului este, in totalitate, proprietatea firmei Fume Vapes Trading srl . Copierea si utilizarea conținutului site-ului www.fumevapes.ro, indiferent de natura sa, este strict interzisă și ilegală. In acest sens, conținutul include si nu se rezuma doar la poze, descrierea produselor, descrierea denumirilor produselor si orice element ce face parte din promovarea și a site-ului in sine.

Fume Vapes Trading srl respecta legile în vigoare, mai precis Legea nr. 667/2001 completată cu Legea nr. 506/2004 privind utilizarea informațiilor de natură personală.

LIMITAREA RESPONSABILITĂȚII PRIVIND UTILIZAREA SITE-ULUI

Fume Vapes Trading srl nu garantează ca toate informațiile sunt actualizate la zi, în ceea ce privește disponibilitatea produselor la prețurile afișate. Compania își rezervă dreptul de a modifica fără notificare oricare din informațiile legate de produse sau marca în sine.

Politica de confidentialitate

Informații generale

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale Fume Vapes Trading srl

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

În cazul în care alegeți să vă creați cont de utilizator doar înainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe site, se va solicita adresa dumneavoastră de e-mail în baza căreia va fi creat automat un cont.

Scopurile și temeiurile de prelucrare

III.1. Dacă sunteți client al site-ului se prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

• pentru preluarea, validarea, expedierea şi facturarea comenzii plasate pe Site, informarea dumneavoastră asupra stării comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.

• pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms) de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de noi, prin intermediul Site-ului.

IV. Durata pentru care vă prelucrăm datele

Se vor prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

V. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, Fume Vapes Trading srl poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină Fume Vapes Trading srl în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

• pentru administrarea Site-ului;

• în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale;

• pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea Site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;

• pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;

• pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;

• atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.

Modalitati de livrare, retur si plata

Metode de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate puteti alege dintre urmatoarele metode de plata:

1.Plata online cu cardul

Puteti efectua plata online cu cardul dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina prin procesatorul de plati online paypal.

Cardurile acceptate la plata sunt VISA si MASTERCARD.

  1. Numerar, la livrare / ramburs la primirea coletului

Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea. Achitati contravaloarea comenzii la curier in momentul primirii coletului. In cazul in care nu sunteti la adresa in momentul sosirii curierului, puteti apela la o alta persoana pentru receptionarea acestuia.

Metode de livrare

Expedierea comenzilor dumneavoastra se face prin intermediul unei firme de curierat din Romania. Livrarea se va efectua in intervalul de 3-5 zile de la data plasarii comenzii.

Taxele de livrare sunt urmatoarele:
1. Curier rapid in tara, taxa aplicata este 21 lei.

Pentru colete ce depasesc 10 kg, firmele de curierat percep 1leu (TVA inclus) pentru fiecare kilogram in plus.

Daca clientul nu se gaseste in zona standard a curierului se factureaza suplimentar 35 lei

Atenție! Campaniile cu TRANSPORT GRATUIT nu includ comenzile internaționale.

Retur

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 34/2014.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:

– de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, sigilat, pe cheltuiala dvs. Primim retururile doar prin curierat rapid. Returul dvs. trebuie sa ajunga la adresa specificata pe pagina de Contact.

– de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.Fume Vapes Trading srl